lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi ?

Kaksi viikkoa Suomessa meni aivan liian nopeasti. Kerkesin kuitenkin nauttia sukulaisten, ystävien ja perheen seurasta. Ja tänään olikin todella vaikeaa lähteä takaisin, mutta toisaalta avatessani kämpän ovea, tuntui kuin olisin palannut kotiin.

Jouluaika meillä on aina kotona todella kiireistä mutta tuntui, että tänä vuonna se oli vieläkin kiireisempää. Välipäivät meni sekä kotona Lestillä että Laurin kotona Ullavassa. Yökylässä kävin myös Lampilla. Uudeksi vuodeksi suunnattiin Laurin ja parin toverin kanssa Jyväskylään auttamaan ystäviä muuttamaan uuteen kotiin. Raketit paukkui ja Alma-koiraparka pelkäsi. Loppuloman vietin tiivisti Laurin kainalossa tv-sarjoja ja elokuvia katsellen, parasta rentoutumista!

Todellisuus taitaa iskeä huomenna, kun alan katselemaan rästiin jääneitä kouluhommia sekä tuleviin ryhmätöihin ja tentteihin valmistautumista. No, onneks Erasmus saa aina kaiken anteeksi! Huomenna pääsee myös näkemään Suomi-tyttöjä. Oonkin jo kaivannu märsäysseuraa.

Tälle kuulle ei ole tiedossa mitään reissuja, sillä lukukausi alkaa kohta olla lopuillaan ja osa porukasta lähtee pois jo helmikuun alussa. Tyhmää. Kumma miten nopeasti ihminen kiintyy uusiin ihmisiin niin pienessä ajassa!

Kohta varmaan voinkin jo kertoa sitten toisesta aika huikeesta jutusta, jota ollaan Ainon kanssa suunniteltu! Pistän sen tänne blogiin vasta sitten, kun kaikki on varmaa. Jännää!

1 kommentti:

  1. Kysyit nojatuoleista, ne löytyi Kannuksen uudelta kirpparilta. 30 e/kpl! Just couldn't resist!

    t.Sussu

    VastaaPoista