maanantai 21. marraskuuta 2011

Paras viikonloppu hetkeen

Postaustahdistani päätellen ei enää ole niin hirveästi juteltavaa kuin kuukausi sitten. Nyt kuitenki ajattelin päättä hurjan viikonmittaisen blogihiljaisuuden jälkeen kertoa hieman viikonlopustani.


Viime postauksesta asti olen laskenut päiviä, tunteja ja minuutteja siihen, kun näen vihdoin tuttuja kasvoja Suomesta. Äiti, Lauri, täti ja tädin mies tulivat tänne vierailulle viikonlopuksi. Odotin malttamattomana tuliaisia Suomesta ja sainkin muun muassa ruisleipää ja suklaata.

Puolet yliopistosta

Pääsisäänkäynti



Vieraat tulivat perjantai-iltana, jolloin kävimme vain ulkona syömässä. Launtaina kiertelimme päivän vanhassa kaupungissa ja yliopistolla. Illalla söimme perinteisessä saksalaisessa ravintolassa. Sunnuntaina johdatin vieraat Sparrenburgin linnoitukselle, josta on mahtavat näkymät yli kaupungin. Laskeuduttuamme alas linnoitukselta kävimme ansaituilla kakkukahveilla.


Turistit Sparrenburgilla


Mahtavinta viikonlopussa oli, kun sai hetkeksi unohtaa kouluhommat ihan täysin ja keskittyä aivan muuhun. Maanantai iskikin kasvoihin sitten aika lujaa, kun ei viikonlopun aikana ollut tehnyt mitään hommia. Nyt toisen kielen tutkimuksen pariin!


Danke Sasha für die Restaurant-Tipps!

3 kommenttia:

  1. Siellä ihana nuoripari <3 ootte nii sulosia :) ja on muuten pikkasen herkullisen näköstä kakkua!
    -Emilia

    VastaaPoista
  2. Ja oli muuten hyvää! Varsinkin tuo Laurin suklaamoussekakkunen! Millon tuut tänne maisteleen kakkuja?

    VastaaPoista
  3. voi ku ois aikaa ja pääsis! ainaki tällähetkellä mennään niin tuli perseen alla ettei edes kunnon yöunista uskalla haaveilla! -Emilia

    VastaaPoista